Soldier of Fortune 2 Gold Windows Vista/7 Fix

Talk about our SoF2 Mods
Kibsgaard
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Sat Dec 19, 2009 5:51 pm

Re: Soldier of Fortune 2 Gold Windows Vista/7 Fix

Postby Kibsgaard » Fri Jan 15, 2010 5:06 pm

Thank you very much :D This is awesome. Have been wanting to play this game with my mate for years and now theres finally a fix :D Ty
blackthesoul
TeknoDog
TeknoDog
Posts: 48
Joined: Wed Nov 18, 2009 5:57 pm

Re: Soldier of Fortune 2 Gold Windows Vista/7 Fix

Postby blackthesoul » Sun Jan 17, 2010 2:36 pm

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: holly sh*t! just looked through my old game multi-cd wallets and found SoF2 in it!
i knew i had it somewhere lol :good: :good:

thnx guys, this is yet another reason as to why you guys rule! :good:

[i know i posted this pic earlier but after seeing this release/thread i think you guys deserve it! :good: ]
Image
FluXx'!
TeknoHorse
TeknoHorse
Posts: 306
Joined: Mon Nov 30, 2009 5:46 pm

Re: Soldier of Fortune 2 Gold Windows Vista/7 Fix

Postby FluXx'! » Sun Jan 17, 2010 2:49 pm

Thankk youu !
Image
prudislav
TeknoRat
TeknoRat
Posts: 27
Joined: Fri Dec 04, 2009 7:24 am

Re: Soldier of Fortune 2 Gold Windows Vista/7 Fix

Postby prudislav » Tue Jan 26, 2010 10:25 pm

I have Radeon HD 4670 + Windows 7 Pro 32bit and i cant play it. I tried everyting but nothing works.
blackthesoul
TeknoDog
TeknoDog
Posts: 48
Joined: Wed Nov 18, 2009 5:57 pm

Re: Soldier of Fortune 2 Gold Windows Vista/7 Fix

Postby blackthesoul » Fri Jan 29, 2010 3:22 pm

Reaver wrote:
Versatile wrote:I thought SOF2 works fine in Windows 7? I remember playing it and didn't have any issue on my machine. :)


There is a bug in the engine, it crashes atleast on most new NVIDIA cards on windows 7/vista that have lot of OpenGL features.


seems like this fix is mainly targeted at the nvidia/win 7 problems, your problem with your ATI card may not be addressed in this fix, have you tried google'ing your specific problem? im sure there are a few people somewhere who have had the same issue as you mate, dont give up and have a good old hunt on the 'interwebs' ;-)
Image
mbeserat
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Mon Feb 08, 2010 6:38 pm

Re: Soldier of Fortune 2 Gold Windows Vista/7 Fix

Postby mbeserat » Fri Feb 12, 2010 11:11 am

MSI ati 3870 OC win7 32bit and i cant play it...i patch the game to 1.03 use a crack
shizzleS
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Wed May 26, 2010 6:09 pm

Re: Soldier of Fortune 2 Gold Windows Vista/7 Fix

Postby shizzleS » Wed May 26, 2010 9:04 pm

Hi Reaver,

First of all thanks ! Because of you I can now start my sof2mp at last. The only problem is I always play on Punkbuster enabled servers. I've tried and I get kicked for corruptfile/ignoring queries.

Now from the readme file I know that you didn't make this PB proof. You say that developers should "increase buffersize". I'd love to do that, but I don't understand what you mean by this.

Can you make the patch PB safe or tell me how to do that?

Thanks!

Shizzle
User avatar
Reaver
TeknoGod
TeknoGod
Posts: 923
Joined: Thu Aug 20, 2009 12:54 pm
Location: Tampere, Finland
Contact:

Re: Soldier of Fortune 2 Gold Windows Vista/7 Fix

Postby Reaver » Thu May 27, 2010 7:00 am

shizzleS wrote:Hi Reaver,

First of all thanks ! Because of you I can now start my sof2mp at last. The only problem is I always play on Punkbuster enabled servers. I've tried and I get kicked for corruptfile/ignoring queries.

Now from the readme file I know that you didn't make this PB proof. You say that developers should "increase buffersize". I'd love to do that, but I don't understand what you mean by this.

Can you make the patch PB safe or tell me how to do that?

Thanks!

Shizzle

Well I can check about that this weekend :)
Those who criticize our generation forget who raised it.

Follow me on twitter: http://twitter.com/ReaverTeknoGods
quickshot101
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Sat Apr 10, 2010 6:42 pm

Re: Soldier of Fortune 2 Gold Windows Vista/7 Fix

Postby quickshot101 » Thu Jun 03, 2010 7:01 pm

SOF2 doesnt need a patch. this hole thing confuses me. i run windows 7 64bit. i dont have to run the game in compatability or anything. i just run it and it works...... as it should for all you. make sure your windows is up to date
avalos
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Tue Jul 20, 2010 3:46 pm

Re: Soldier of Fortune 2 Gold Windows Vista/7 Fix

Postby avalos » Tue Jul 20, 2010 3:54 pm

hola que padre esta el post

Return to “Soldier of Fortune 2 Gold”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest