Royal BNA Driver [FAQ]

All the releases about the modded driver created by Sniper[bna]™
PhoenixSicknessHD
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Mon Jan 14, 2013 9:47 pm

Re: Royal BNA Driver [FAQ]

Postby PhoenixSicknessHD » Sat Jan 19, 2013 8:32 pm

Question: Will the drivers work on my intel HD 3000 Graphics card?
User avatar
ukkopekka
TeknoHorse
TeknoHorse
Posts: 371
Joined: Wed May 11, 2011 11:30 am
Location: Finland, Lohja
Contact:

Re: Royal BNA Driver [FAQ]

Postby ukkopekka » Sat Jan 19, 2013 11:37 pm

PhoenixSicknessHD wrote:Question: Will the drivers work on my intel HD 3000 Graphics card?


No :-(
Dragonji
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Wed Feb 20, 2013 1:35 pm

Re: Royal BNA Driver [FAQ]

Postby Dragonji » Wed Feb 20, 2013 1:39 pm

I've got a question regarding resolutions. I installed Royal BNA 3.1.0.64 on my Win 7 x64 but I cannot set the maximum resolution which my monitor supports. My built-in LCD is broken so I use external LCD monitor which supports a max res 1280x1024 but in Intel GMA settings the maximum available is only 1280x800. There was no such problem on vanilla drivers. Is there any way I can force 1280x1024?
User avatar
Sniper[bna]
TeknoMan
TeknoMan
Posts: 613
Joined: Mon May 31, 2010 9:56 pm

Re: Royal BNA Driver [FAQ]

Postby Sniper[bna] » Thu Feb 21, 2013 8:01 am

Dragonji wrote:I've got a question regarding resolutions. I installed Royal BNA 3.1.0.64 on my Win 7 x64 but I cannot set the maximum resolution which my monitor supports. My built-in LCD is broken so I use external LCD monitor which supports a max res 1280x1024 but in Intel GMA settings the maximum available is only 1280x800. There was no such problem on vanilla drivers. Is there any way I can force 1280x1024?


To get the real resolutions of your external monitor, you need change the projector settings to Projector Only to enable the resolutions available, otherwise will detect only the resolutions of your laptop monitor.

For example I also use an external monitor (My TV) and I get the resolutions supported by.

Here is a image of my Screen Resolution on my TV showing the available resolutions:

Image
ImageImage
___________________________________
Watch and suscribe on my YouTube channel: http://youtube.com/SniperBNAstyle
Like me on Facebook: http://facebook.com/SniperBNAstyle
TheBestInTheWorld028
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 2
Joined: Sat May 11, 2013 7:04 am

Re: Royal BNA Driver [FAQ]

Postby TheBestInTheWorld028 » Sat May 11, 2013 7:15 am

this compatible with gma 950? im new. sorry. :P
huachi132
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 2
Joined: Sat Jun 15, 2013 4:01 am

Re: Royal BNA Driver [FAQ]

Postby huachi132 » Sat Jun 15, 2013 4:57 am

Hi i'm new in here and sorry because my english is bad

today i download this driver 3.1.1.86 for my win 7 32 bit and my vga is GMA 4500MHD
-after i download this driver i uninstall my old driver but there on the device manager i don't see "Delete all driver software of this device" option so i just uninstall the driver and disable Windows Updates
-i reboot my system but my system is installed the default driver
-i run the setup as adminstrator but the driver say "error during exucution "RoyalSetup.exe" acces is denied"
-and my antivirus "BitDefender" is detected this driver is a trojan so i disable the antivirus
-and i install again the driver but is stop in 22% and say
"could not read file "C:\USER\ACER\AppData\Local\Temp\7ZipSfx.000\RoyalSetup.exe"
Acces is denied

Please help me i want play PES 2013 in smooth i try another modded driver but is not work:(
i want try your driver
Vladichak
TeknoRat
TeknoRat
Posts: 21
Joined: Wed Jun 27, 2012 10:13 am

Re: Royal BNA Driver [FAQ]

Postby Vladichak » Sat Jun 15, 2013 11:39 pm

1)Try to turn off all antiviruses and firewalls, then run installer as admin
or
2)run cmd and write "net user Administrator /active:yes" (or Администратор if you are russian) and install driver in superadmin user account
or
3)try to install in self-mode

PS Is there another modded driver? What is this?
PPS sorry for my english
huachi132
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 2
Joined: Sat Jun 15, 2013 4:01 am

Re: Royal BNA Driver [FAQ]

Postby huachi132 » Sun Jun 16, 2013 7:59 am

!!!Problem Solved!!!
The GOOD NEWS
After i uninstall driver and disable windows update, antivirus, firewall i restart my computer and running windows in safe mode
i can install the RoyalBNA driver :) thx god
The BAD NEWS
i can still not play PES 2013 in smooth with 1024x764 resolution but i can play this game in 640x480 resolution and its so very smooth
mrcellfizh
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Thu Jul 04, 2013 11:38 pm

Re: Royal BNA Driver [FAQ]

Postby mrcellfizh » Fri Jul 05, 2013 12:42 am

Hola, no encuentro el enlace en el post original.
mstriker40
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 2
Joined: Mon Sep 16, 2013 3:02 pm

Re: Royal BNA Driver [FAQ]

Postby mstriker40 » Sun Sep 22, 2013 3:32 am

I installed it but nothing happens....my Driver increased form 64-128....but still my gaming performance is still the same...help

Return to “Royal BNA Driver Releases”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest