Royal BNA Driver - 3.1.1.86

All the releases about the modded driver created by Sniper[bna]™
User avatar
Sniper[bna]
TeknoMan
TeknoMan
Posts: 613
Joined: Mon May 31, 2010 9:56 pm

Re: Royal BNA Driver - 3.1.1.86

Postby Sniper[bna] » Sat Aug 10, 2013 10:22 pm

theunbornpotato wrote:Howdy Sniper, Question: Whenever I try to install in my Intel(R) G41 Express Chipset, I get this error message that my driver is not supported. Please I hope you come forward to this post and try to inform me further.


Try to run the setup as administrator or remove the old driver and reboot. Then try again.
ImageImage
___________________________________
Watch and suscribe on my YouTube channel: http://youtube.com/SniperBNAstyle
Like me on Facebook: http://facebook.com/SniperBNAstyle
101gamzer
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Sat Aug 31, 2013 3:39 pm

Re: Royal BNA Driver - 3.1.1.86

Postby 101gamzer » Sat Aug 31, 2013 3:47 pm

Hi everyone this is my first post I have on problem
I have installed Royal BNA Driver - 3.1.1.86 in windows 8 prp 32bit successfully but I have a problem that the VRAM is still 64mb not 128 how change it to 128mb somebody please help
oekel
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Sun Sep 01, 2013 3:26 pm

Re: Royal BNA Driver - 3.1.1.86

Postby oekel » Sun Sep 01, 2013 3:47 pm

thnx
NoobBoob
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Sun Sep 08, 2013 9:02 am

Re: Royal BNA Driver - 3.1.1.86

Postby NoobBoob » Sun Sep 08, 2013 9:07 am

Hello does this work on the 4500MHD?
User avatar
Sniper[bna]
TeknoMan
TeknoMan
Posts: 613
Joined: Mon May 31, 2010 9:56 pm

Re: Royal BNA Driver - 3.1.1.86

Postby Sniper[bna] » Mon Sep 09, 2013 7:47 am

NoobBoob wrote:Hello does this work on the 4500MHD?


Yes
ImageImage
___________________________________
Watch and suscribe on my YouTube channel: http://youtube.com/SniperBNAstyle
Like me on Facebook: http://facebook.com/SniperBNAstyle
Bomberjosh143
TeknoRat
TeknoRat
Posts: 13
Joined: Sat Dec 22, 2012 1:47 pm

Re: Royal BNA Driver - 3.1.1.86

Postby Bomberjosh143 » Sun Oct 20, 2013 8:54 am

It seems that the Download link for it doesnt work.. it says the link is generating too much Traffic - Dropbox
amaregaz
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 2
Joined: Sat Oct 19, 2013 6:54 pm

Re: Royal BNA Driver - 3.1.1.86

Postby amaregaz » Tue Oct 22, 2013 6:52 pm

Does it work with intel gma 3100?
nIGHTmAYOR
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Mon Jan 13, 2014 5:52 pm

Re: Royal BNA Driver - 3.1.1.86

Postby nIGHTmAYOR » Mon Jan 13, 2014 6:00 pm

Can't help but to love this driver, great job Sniper[bna]

need an assistance on one thing though, all secondlife viewers stopped detecting that the card supports basic shaders, any way to fix it ?

also ever looked up a mean to make the driver compatible with 4+ gb memory patch for 32 bit systems ?
fire3k
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Sun Jun 23, 2013 4:52 pm

Re: Royal BNA Driver - 3.1.1.86

Postby fire3k » Wed Jan 22, 2014 7:35 pm

I installed ur older version and its working great. But In this version the installer wrongly packed and I unpaked the Setup using inno setup unpacker, looked setup project file. it extracts TeknoRoyale86.exe to {win} dir and try to run from {app} dir so TeknoRoyale86.exe does not run. and manually try to run it give me some error message that your computer does not meet the minimum requirements. beacause I think it tries to intall 32bit driver on 64 bit system. please solve this problem.
minepro
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 4
Joined: Sat Nov 16, 2013 4:11 pm

Re: Royal BNA Driver - 3.1.1.86

Postby minepro » Sun Jan 26, 2014 7:36 pm

Can this driver work with the Intel 4 Series Express Chipset Family ? It's the older model of HP Compaq Presario CQ62-219WM ?

Return to “Royal BNA Driver Releases”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron