AI Offline Bots for TeknoMW3?

InfinityScript plugins for dedicated servers.
User avatar
[XtrM] xilonor
TeknoHorse
TeknoHorse
Posts: 909
Joined: Mon Oct 28, 2013 6:08 am
Location: France, Lyon, Rhône-Alpes
Contact:

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby [XtrM] xilonor » Mon Mar 03, 2014 8:09 pm

hackman2die4 wrote:loading those bots crashes my server when I spawn the bots ingame :/

Open Your server with TeknoMW3_dedicated.exe and when your server crash don't close console
[XtrM] Xiloиoя™|╭☛ Team [XtrM] SkillZz ||Leader|
Crack GTA V Solo/Online + DLC: ╭☛ Here
chris55b
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 8
Joined: Sun Mar 02, 2014 2:02 am

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby chris55b » Tue Mar 04, 2014 9:39 pm

[XtrM] xilonor wrote:
chris55b wrote:I removed the IAM now i get this error. Where i put the command lines? in the server? or on the say button? which is 't'
proof.png


Test with new script is bad script sorry :')


My server.cfg has loadscript "oskolbots.dll" but it doesn't open the script...
noscript.PNG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
[XtrM] xilonor
TeknoHorse
TeknoHorse
Posts: 909
Joined: Mon Oct 28, 2013 6:08 am
Location: France, Lyon, Rhône-Alpes
Contact:

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby [XtrM] xilonor » Tue Mar 04, 2014 10:09 pm

Hum...... wait i found ^^
[XtrM] Xiloиoя™|╭☛ Team [XtrM] SkillZz ||Leader|
Crack GTA V Solo/Online + DLC: ╭☛ Here
chris55b
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 8
Joined: Sun Mar 02, 2014 2:02 am

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby chris55b » Tue Mar 04, 2014 10:22 pm

??????? What should i do?
User avatar
[XtrM] xilonor
TeknoHorse
TeknoHorse
Posts: 909
Joined: Mon Oct 28, 2013 6:08 am
Location: France, Lyon, Rhône-Alpes
Contact:

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby [XtrM] xilonor » Tue Mar 04, 2014 10:28 pm

chris55b wrote:??????? What should i do?


Test others script
[XtrM] Xiloиoя™|╭☛ Team [XtrM] SkillZz ||Leader|
Crack GTA V Solo/Online + DLC: ╭☛ Here
mehdi123
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Tue Jan 28, 2014 10:54 pm

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby mehdi123 » Sun May 18, 2014 7:12 pm

Protected game port (net_port): 27036 (needs to be NAT'ed out, also - use this port when direct-connecting (won't work if server is password protected))
i get this whene i start my server and its not visable
User avatar
~Seraphim
TeknoHorse
TeknoHorse
Posts: 1186
Joined: Sun Jan 12, 2014 10:36 pm

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby ~Seraphim » Mon May 19, 2014 8:31 pm

mehdi123 wrote:Protected game port (net_port): 27036 (needs to be NAT'ed out, also - use this port when direct-connecting (won't work if server is password protected))
i get this whene i start my server and its not visable

This port needs to be open to allow connections.
net_queryport -> This one controls your server visibility on the serverlist.
fire_fist
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Thu Jul 24, 2014 12:30 pm

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby fire_fist » Thu Jul 24, 2014 12:57 pm

[XtrM] xilonor wrote:
OrangeFr3ak wrote:I see, how to use infinityscript then?


Do You Have folder Scripts ? with infinityscript.dll ?

i dont have folder scripts. where can i get it from
User avatar
|WS| Elton
TeknoHorse
TeknoHorse
Posts: 233
Joined: Wed Apr 16, 2014 3:37 pm

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby |WS| Elton » Thu Jul 24, 2014 11:51 pm

chris55b wrote:HERE
2.PNG

i got same error in iam script, is very simple actually isnt a error, well is a error on timer (timed messages) but timed messages are showed so change time of timed messages and restart the server lel
WHITE SHADOWS

WS Facebook: http://www.facebook.com/whiteshadowsclan
MY YT channel: http://www.youtube.com/user/1ecmd
New WS Website: http://www.whiteshadowz.enjin.com

Press the like button untill mouse are broken :D
XxDRACxX
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 7
Joined: Tue Nov 04, 2014 5:18 pm

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby XxDRACxX » Sat Nov 08, 2014 10:02 am

Are can this do in offline ??

And hot to get SpawnBoy.dll and the infinityScript ?

(Noob )

Return to “InfinityScript”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests