AI Offline Bots for TeknoMW3?

InfinityScript plugins for dedicated servers.
User avatar
jk_james
TeknoHorse
TeknoHorse
Posts: 211
Joined: Tue Feb 25, 2014 3:51 pm

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby jk_james » Sat Nov 08, 2014 10:43 am

XxDRACxX wrote:Are can this do in offline ??

And hot to get SpawnBoy.dll and the infinityScript ?

(Noob )

yes its works offline but your server will crash if you load them use tekno 2.7.0.1 and your server will not crash

P.S i did it in tekno 2.7.0.1 and it works but i used SAT script and every time i load bots with the command SAT kick them cause they use windows XP X) and its not worth it to play bots without SAT cause SAT have a lot of funny commands like chaos bullets or ac130 etc..
Image
XxDRACxX
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 7
Joined: Tue Nov 04, 2014 5:18 pm

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby XxDRACxX » Mon Nov 10, 2014 2:00 pm

Yeah i see But my real question is How to get this two dll ? the SAT and dthe Spawnbots
rey.manic
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 4
Joined: Sat Jun 23, 2012 11:58 pm

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby rey.manic » Mon Nov 10, 2014 3:24 pm

my problem is simple, using OskolBots.dll, or SpawnBots.dll, its the same result, server crashes, after 3 seconds, I can get to see the bots but after 2 o 3 seconds the server crashes and give this error:
see atached image, also I have donwload the lates server and client version 2.7.1.5 (client) and 2.7.1.4 (server), in separated copies, and I cant make this work, I am usin admin control script, wich is working perfectly, please any help on this ????
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
jk_james
TeknoHorse
TeknoHorse
Posts: 211
Joined: Tue Feb 25, 2014 3:51 pm

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby jk_james » Mon Nov 10, 2014 3:32 pm

rey.manic wrote:my problem is simple, using OskolBots.dll, or SpawnBots.dll, its the same result, server crashes, after 3 seconds, I can get to see the bots but after 2 o 3 seconds the server crashes and give this error:
see atached image, also I have donwload the lates server and client version 2.7.1.5 (client) and 2.7.1.4 (server), in separated copies, and I cant make this work, I am usin admin control script, wich is working perfectly, please any help on this ????


jk_james wrote: use tekno 2.7.0.1 and your server will not crash
Image
rey.manic
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 4
Joined: Sat Jun 23, 2012 11:58 pm

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby rey.manic » Mon Nov 10, 2014 5:12 pm

OK thanks, I am trying to get it from here: http://teknogods.com/?p=837
on this link :http://bitly.com/tmw37701
but I cant get to downloaded, mi internet connection its a real shit, can you give me any other link ??
thanks.

PD, I am donwloading it from another site, I will comment here later if it works, thanks.
XxDRACxX
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 7
Joined: Tue Nov 04, 2014 5:18 pm

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby XxDRACxX » Mon Nov 10, 2014 5:43 pm

Yo Can u put a link To download The dll thing ?

[Noob Very noob]
rey.manic
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 4
Joined: Sat Jun 23, 2012 11:58 pm

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby rey.manic » Mon Nov 10, 2014 6:09 pm

its easy to find on google, just write OskolBots.dll, or SpawnBots.dll for MW3 and it will show up, download and copy on script folder, also you have to load it on admin.cgf file, if I get to make this work I will write an article explaining how to do this from scratch, of course you have to own the game, and make a clean copy of it.
User avatar
M45t4bL45t4
TeknoRat
TeknoRat
Posts: 24
Joined: Tue Oct 02, 2012 9:51 pm

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby M45t4bL45t4 » Sun May 24, 2015 2:17 am

XxDRACxX wrote:Yo Can u put a link To download The dll thing ?

[Noob Very noob]




I hope someone can fix this script to use it with the actual version of TG.

Cheers.
:apc:
Bigbash24
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Tue Jun 14, 2016 11:00 am

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby Bigbash24 » Tue Jun 14, 2016 11:15 am

THis is really a old post .now in 2016 does anybody play offline bots in tchnomw3 ..please tell me how we can play ...i searched and searched got dsut.exe but now it does not work some says the site is closed... so please anybody playing now with bots can tell me what i had to do to play
User avatar
~Lambder
TeknoSheep
Posts: 448
Joined: Thu Apr 11, 2013 5:40 pm
Location: Meadow.
Contact:

Re: AI Offline Bots for TeknoMW3?

Postby ~Lambder » Tue Jun 14, 2016 12:35 pm

TeknoMW3 2.8 will have bots support.

Return to “InfinityScript”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests