Hosting TeknoMw3 with linux ???

Problems and issues with the multiplayer client.
User avatar
Parato
TeknoRat
TeknoRat
Posts: 24
Joined: Sun Oct 26, 2014 9:29 pm

Hosting TeknoMw3 with linux ???

Postby Parato » Sat Dec 06, 2014 10:25 am

hello
I'm about to buy a linux server, But before I buy this ,I was wondering if can host teknomw3 servers on that linux without any Problems (Just like i'm doing it currently on Windows server )
And if i could load Scripts like admins tool just like SAT or B3 (after the new update)?
hope you guys help me since i never use that linux before .... or if someone is hosting teknomw3 servers on linux
User avatar
-=TMK=-MRebman
TeknoHorse
TeknoHorse
Posts: 1536
Joined: Wed Dec 08, 2010 12:17 pm

Re: Hosting TeknoMw3 with linux ???

Postby -=TMK=-MRebman » Sat Dec 06, 2014 1:01 pm

It can be done, I ran one for a year or so, That being said I was not the one that set it up. Let me ask someone and see if they will help you.
Image Image Image
I know I am a smarta$$, but you people made me this way!
User avatar
Parato
TeknoRat
TeknoRat
Posts: 24
Joined: Sun Oct 26, 2014 9:29 pm

Re: Hosting TeknoMw3 with linux ???

Postby Parato » Sun Dec 07, 2014 1:21 pm

I will be thankful
:D
SH4ME
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Sun Apr 01, 2018 4:07 pm

Re: Hosting TeknoMw3 with linux ???

Postby SH4ME » Sun Apr 01, 2018 4:20 pm

Im having trouble setting it up aswell, I am able to run it, but can't connect to it.

Return to “Problems & issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests