TeknoMW3 Has stopped working - temporary fix

Problems and issues with the multiplayer client.
User avatar
Hans Krebs
TeknoGod
TeknoGod
Posts: 322
Joined: Tue Dec 23, 2014 12:44 am

TeknoMW3 Has stopped working - temporary fix

Postby Hans Krebs » Sat May 16, 2015 6:39 pm

The problem is caused by the old loader, which sux, to use a common phrase.

This is a temporary fix until the 2.7.4.0 update comes out:
1) Go to your MW3 directory
2) Delete/rename steam_api.dll if present
3) Rename TeknoMW3.dll to steam_api.dll
4) Double click on iw5mp.exe

Note: you will be unable to direct-connect in this way. If you're at least a bit tech-savvy, read on:
TeknoMW3 uses command line parameters for the direct-connect feaure. Simply open up cmd.exe, browse to your MW3 directory, and type

Code: Select all

iw5mp +server ip:port
For example:

Code: Select all

iw5mp +server 31.12.67.876:27016
I-HunT
TeknoRat
TeknoRat
Posts: 11
Joined: Fri May 15, 2015 6:58 pm

Re: TeknoMW3 Has stopped working - temporary fix

Postby I-HunT » Sat May 16, 2015 6:45 pm

thank you sir !!
M7md king
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 3
Joined: Sun Jun 12, 2016 8:46 am

Re: TeknoMW3 Has stopped working - temporary fix

Postby M7md king » Mon Jun 13, 2016 12:18 am

heyy mate thats didnt fix anythink BTW the proplem for most people and me ,-, is the game crash when you wanna connect to the server not when you open the TeknoMW3 !mean *not in begin* and plzzzz fix it as fast us you can love you <333
User avatar
Hans Krebs
TeknoGod
TeknoGod
Posts: 322
Joined: Tue Dec 23, 2014 12:44 am

Re: TeknoMW3 Has stopped working - temporary fix

Postby Hans Krebs » Mon Jun 13, 2016 10:41 am

M7md king wrote:heyy mate thats didnt fix anythink BTW the proplem for most people and me ,-, is the game crash when you wanna connect to the server not when you open the TeknoMW3 !mean *not in begin* and plzzzz fix it as fast us you can love you <333


If it crashes when you try to connect, then the first thing would be to backup your player data (rename the players2 folder to anything, for example players2_backup), then try again. See the "my game crashes" entry in this topic: viewtopic.php?f=40&t=37789&p=111177
M7md king
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 3
Joined: Sun Jun 12, 2016 8:46 am

Re: TeknoMW3 Has stopped working - temporary fix

Postby M7md king » Mon Jun 13, 2016 10:57 am

thanks alottt for replying your doing amazing work but this didnt work for me :( i dont know why if you could fix it in these days thats goanna be awesome !!!
Jereking123
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 2
Joined: Fri Jul 19, 2019 12:21 pm
Location: Germany
Contact:

Re: TeknoMW3 Has stopped working - temporary fix

Postby Jereking123 » Fri Jul 19, 2019 12:26 pm

Every time when i start the game it crashes an says me couldn´t load image "gamefronts_pc" pls help

Thanks

Return to “Problems & issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests