Client "Unable to connect to host"

Problems and issues with the multiplayer client.
GiZeta
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 3
Joined: Tue Sep 27, 2016 9:28 am
Location: Italy
Contact:

Client "Unable to connect to host"

Postby GiZeta » Thu Sep 29, 2016 9:50 am

Hi guyz
when I try to connect to a server, after waiting a bit, I get an error message "Unable to connect to host" and I can not solve it.
Could someone help me?
Thanks a lot.
User avatar
~Lambder
TeknoSheep
Posts: 448
Joined: Thu Apr 11, 2013 5:40 pm
Location: Meadow.
Contact:

Re: Client "Unable to connect to host"

Postby ~Lambder » Thu Sep 29, 2016 12:50 pm

That is the server's issue, not yours.
GiZeta
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 3
Joined: Tue Sep 27, 2016 9:28 am
Location: Italy
Contact:

Re: Client "Unable to connect to host"

Postby GiZeta » Sat Oct 22, 2016 9:15 pm

bad thing, man....have you solved this problem?
User avatar
Boboo
TeknoDev
Posts: 145
Joined: Thu Jul 23, 2015 3:41 pm

Re: Client "Unable to connect to host"

Postby Boboo » Sat Oct 22, 2016 9:19 pm

It gets usually solved by restarting the server or changing the map :bravo:
Image
GiZeta
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 3
Joined: Tue Sep 27, 2016 9:28 am
Location: Italy
Contact:

Re: Client "Unable to connect to host"

Postby GiZeta » Sat Oct 22, 2016 9:29 pm

I did it at least 20 times and nothing
User avatar
~Seraphim
TeknoHorse
TeknoHorse
Posts: 1186
Joined: Sun Jan 12, 2014 10:36 pm

Re: Client "Unable to connect to host"

Postby ~Seraphim » Wed Nov 16, 2016 5:10 am

GiZeta wrote:I did it at least 20 times and nothing

Then the server has only unblocked their query port ( Required to get server info in the server list ) and not the game port itself ( Required for establishing a connection to the server )

Return to “Problems & issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests