couldn´t load image clanlvl_0

Problems and issues with the multiplayer client.
Kizshadow
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 2
Joined: Sun Oct 02, 2016 10:17 am

couldn´t load image clanlvl_0

Postby Kizshadow » Sun Oct 02, 2016 10:22 am

everytime I open the game it loads up this message, and also the message of patching fps. I followed the instructions given in the thread, but it still shows up this message.
I am thankful for every respond.
Thanks
User avatar
~Lambder
TeknoSheep
Posts: 448
Joined: Thu Apr 11, 2013 5:40 pm
Location: Meadow.
Contact:

Re: couldn´t load image clanlvl_0

Postby ~Lambder » Sun Oct 02, 2016 3:04 pm

Verify your game files using steam then reinstall TeknoMW3.

Return to “Problems & issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests