Couldn't load image "xp"

Problems and issues with the multiplayer client.
josemonda123
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 5
Joined: Mon May 01, 2017 6:05 pm

Couldn't load image "xp"

Postby josemonda123 » Mon May 01, 2017 6:11 pm

Because I get (could not load the image "xp") any help please
Pd: My pc is a lenovo windos 10
:teknogods:
[CCS]ItzGame
TeknoDog
TeknoDog
Posts: 46
Joined: Mon Nov 25, 2013 10:39 pm
Location: Spain
Contact:

Re: Couldn't load image "xp"

Postby [CCS]ItzGame » Tue May 02, 2017 11:28 am

josemonda123 wrote:Because I get (could not load the image "xp") any help please
Pd: My pc is a lenovo windos 10
:teknogods:

replace "english" by "spanish" in localization.txt file in your MW3 installation folder. Try if that helps.
Want to apply for VIP rank? -> App Form
Classic COD Servers' status -> Servers
josemonda123
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 5
Joined: Mon May 01, 2017 6:05 pm

Re: Couldn't load image "xp"

Postby josemonda123 » Tue May 02, 2017 10:23 pm

If I had already done so but the error persists
Might you help me?
[CCS]ItzGame
TeknoDog
TeknoDog
Posts: 46
Joined: Mon Nov 25, 2013 10:39 pm
Location: Spain
Contact:

Re: Couldn't load image "xp"

Postby [CCS]ItzGame » Wed May 03, 2017 4:51 pm

josemonda123 wrote:If I had already done so but the error persists
Might you help me?

Did you change language.txt too?
Want to apply for VIP rank? -> App Form
Classic COD Servers' status -> Servers
josemonda123
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 5
Joined: Mon May 01, 2017 6:05 pm

Re: Couldn't load image "xp"

Postby josemonda123 » Sun May 07, 2017 12:41 am

I do not have the file lenguage.text could you tell me why?
Does not appear
josemonda123
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 5
Joined: Mon May 01, 2017 6:05 pm

Re: Couldn't load image "xp"

Postby josemonda123 » Sun May 07, 2017 12:43 am

what should I do?
[CCS]ItzGame
TeknoDog
TeknoDog
Posts: 46
Joined: Mon Nov 25, 2013 10:39 pm
Location: Spain
Contact:

Re: Couldn't load image "xp"

Postby [CCS]ItzGame » Sun May 07, 2017 7:26 am

josemonda123 wrote:I do not have the file lenguage.text could you tell me why?
Does not appear

create a .txt file called language.txt and write english on it. Make sure language.txt and localization.txt files contain english.
Want to apply for VIP rank? -> App Form
Classic COD Servers' status -> Servers
josemonda123
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 5
Joined: Mon May 01, 2017 6:05 pm

Re: Couldn't load image "xp"

Postby josemonda123 » Sun May 07, 2017 8:05 pm

I have this error '' COULD NOT LOAD IMAGE GAMEFONTS_PC "
By the way my game version is Spanish and probe with change in localization.text to Spanish and in language also and then appears
COULD NOT LOAD IMAGE XP again
[CCS]ItzGame
TeknoDog
TeknoDog
Posts: 46
Joined: Mon Nov 25, 2013 10:39 pm
Location: Spain
Contact:

Re: Couldn't load image "xp"

Postby [CCS]ItzGame » Wed May 31, 2017 7:13 pm

josemonda123 wrote:I have this error '' COULD NOT LOAD IMAGE GAMEFONTS_PC "
By the way my game version is Spanish and probe with change in localization.text to Spanish and in language also and then appears
COULD NOT LOAD IMAGE XP again

Sorry for the late reply. Replace only patch files with the 1.4.382 patch and tell me if that works.
Want to apply for VIP rank? -> App Form
Classic COD Servers' status -> Servers

Return to “Problems & issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests